Добре дошли в новият ни уебсайт, който стартира днес! Както сами забелязвате, стилът е изцяло променен. Дизайнът олицетворява това, към което се стремим ние като комапания – иновативност и ефективност. Сайтът е много по-бърз, оптимизиран е допълнително за мобилни устройства и предлага нови възможности. Най-важното е, че предоставя бърз и лесен достъп до информация относно нашите курсове и бъдещи проекти.

Тук е мястото да благодарим на Асен Соколов, който превърна този проект в реалност. Той вложи много усилия и старание за да създаде уебсайтът ни, а разултатът е зашеметяващ. Асен е наш бивш ученик и с него успяхме да постигнем бърз и ефективен напредък в английския език. Това до голяма степен ни сближи и положи основите на едно бъдещо пратньорство. Асен е един истински професионалист и за нас беше голямо удоволствие да работим с него.

Надяваме се, че ще се възползвате от възможностите на новия ни сайт, като следите секцията Новини, където ще публикуваме актуална и полезна информация относно последните ни проекти и услуги. Новата структура и подредбa ви позволява бързо ориентиране и по-лесен достъп до страниците. Надяваме се, че новата визия на сайта ще ви допадне и ще ви помогне да изберете най-подходящата форма на обучение за вас!