ЗА НАС

Превърни ученето в забавление!

Учебен център Mr. English предоставя качествено и достъпно обучение по английски език за деца и възрастни.

Основан през 2012г., учебен център Mr. English се цели да развие уменията на своите ученици, придържайки се към техните лични способности и желания. Притажаваме специфичен стил на преподаване..

Учебен център Mr. Engish цени значимостта на вашето лично самочувствие и себепознание, затова влагаме много характер и старание в своята работа. Стремежите ни са насочени не само към обучението ви по английски език, но и към изграждането и усъвършенстването на вашите социални умения, опирайки се на нашата собствена методология “Forward With Desire”.

Ние предлагаме голямо разнообразие от курсове по английски език за всички възрасти и нива на владеене на езика. При нас можете да получите подготовка за Cambridge exams, TOEFL, IELTS, бизнес английски, както и индивидуални курсове според целта на вашето обучение, курсове по актьорско майсторство за деца и възрастни, както и разговорни курсове, с цел повишаване качеството на комуникативните ви умения по английски език. Нашите индивидуални или групови курсове са съобразени с вашите потребности и лични изисквания.

Учебните ни пособия са издания на Oxford и Cambridge University Press.

“Най-трудно е да вземеш решение да действаш. Оттам нататък просто трябва да си упорит.”

Лиам Уебър

основател

нашият екип

Лиам Уебър

Лиам е англоговорящ учител от Лондон, Англия. Той е работил в много средни училища в Лондон,ангажиран е бил в политически групи за неформално образование на млади хора относно техните социални и граждански права. Има опит в театрални представления и образователен театър за деца и възрастни като участник, организатор и преподавател. Главните интереси на Лиам са насочени към английския език и театралното изкуство, но също така той планира и да възстанови връзка с едно от бившите си училища, а именно “The B.R.I.T. School for performing Art and Technology” . Училище,в което са получили образованието си имена като Адел, Джеси Джей, Ейми Уайнхаус, Леона Люис и др. Целта на Лиам е да се създадат възможности за неговите ученици да пътуват и да развиват себе си в чужбина. Лиам също има опит и в политиката, а преди да дойде в България е работил и за Британското правителство. Той планира да използва опита си, за да работи по европейски програми, които ще дадат възможност на обучаващите се да използват английския си език в чужбина.

Лиам казва: „Пътуването с европейските програми ме доведе в България. Иска ми се да предоставя възможността на моите ученици да придобият знания и опит, да разширят своя кръгозор и да получат еднакви шансове да се чувстват уверени в това, което правят.“

Кристиан Цветанов

Кристиан Цветанов е роден във Видин и живее в София. Езиковото му образование е започнало от ранна възраст в Гимназия с преподаване на чужди езици, където професионални преподаватели запалват интереса му към западните езици и история. Висшето му образование е започнало и все още се развива в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, като вече се е сдобил с бакалавърска степен по Английска филология, а понастоящем се занимава с магистърската си степен по Американистика и трансатлантически отношения във факултетите по История и Класически и нови филологии. Извън кариерата и образованието си, Кристиан се занимава активно в сферата на визуалните изкуства, а също така и в литературата, задълбавайки познанията си в областта на античната и средновековна история на Западна Европа, България и Близкия изток, антропологията и философията на Средиземноморието.

другите за нас

 • Курсовете с Лиам и Силвия бяха истинско удоволствие за мен! Те са винаги подготвени с много упражнения, дискусии и сценарии. Целият учебен процес мина неусетно. Благодарение на тяхната енергия и професионализъм успях да подобря английския си език значително и придобих необходимата увереност, за да говоря свободно и без притеснение :)

  Асен Соколов
  Асен Соколов Web Developer
 • Разбрах за Mr. English Education Center от приятелка, която беше изключително доволна от лекотата, с която започнала до общува на английски език след изкаран курс в центъра на Лиaм Уебър. Самата аз не чувствах увереност във владеенето на езика, както писмено, така и говоримо. Нуждата да комуникирам на английски език с приятели и колеги от целия свят ме накара да започна да следя практиката на езиковия център в една от социалните мрежи. Не след дълго аз бях уверена, че това е мястото за мен. Записах се и сега, към края на моя курс мога да кажа, че в Mr. English Education Center наистина "развръзват езика" и то с такава лекота, че дори сам не си даваш сметка за това. Ей така. Nice and easy! Благодаря, Силвия Грънчарова! Радвам се, че те срещнах, Лиaм Уебър!

  Емилия Данчева
  Емилия Данчева журналист
 • Времето, прекарано в Mr. English беше много полезно за мен. Курсът, който посещавах продължи два месеца и в голяма степен беше практически насочен. Чрез упражнения и разговори на различни теми развих и усъвършенствах говоримите си умения и в момента комуникирам с бизнес клиентите ни по-ефективно, по-свободно и на по-високо ниво. Учебната обстановка беше приятна, което помогна за по-лесното усвояване на новите знания. Нещо повече, научих достъпни, но в същото време ценни, лесни и прости за прилагане съвети за това как да развивам и надграждам знанията си в бъдеще.

  Костадин Хамънов
  Костадин Хамънов Software Developer