Курсове за възрастни

никога не е късно да започнеш!

Active Business English

Учебен център Mr. English предлага изучаване на бизнес английски. Всеки курс се състои от разговори, дебати и дискусии, които включват реални бизнес ситуации. Практически съвети за изнасяне на успешни презентации, както и водене на успешни бизнес преговори и примерни конференции. Прилагат се различни практики за изчистване на акцента, както и развиване на уменията за слушане и разбиране на различни акценти. По време на курса работим и върху преодоляването на проблеми, свързани с неувереност и говоренето пред публика на английски език. Курсът е подходящ и за тези, които вече са изучавали езика, но искат да го практикуват и да работят върху обогатяването на речника си в областта на бизнес английския.

Курсове за начинаещи и напреднали

Курсовете са подходящи за тези, които вече имат определени знания, както и за онези, които никога преди не са се занимавали с езика. Целта е бърз и сигурен напредък, обогатяване на речника и изчистване на акцента. Курсовете се провеждат изцяло на английски език от двама преподаватели – британец и българка, което позволява бързо преодоляване на езиковата бариера. Използват се учебни материали с актуална тематика и съвременна терминология, както и допълнителна мултимедийни упражнения. След завършването на курса, учениците ще могат да общуват уверено в ежедневието и в професионалната си сфера, като се изразяват непринудено в различни ситуации и обсъждат широк кръг от теми.

Индивидуални уроци

Учебен център Мистър Инглиш предлага индивидуалните уроци, които се провеждат изцяло на англисийски език. Курсът е съобразен изцяло с Вашето ниво и нужди. Всеки се цели в развитието на определени умения, поради тази причина получава специално внимание от преподавателя. Уроците включват практически упражнения, както и работа върху изчистване на акцента. Курсът е подходящ за всички, които бързо искат да напреднат и да получат специално внимание. Продължителността на курса е около месец, което включва 7 посещения по 90 минути.

Уроци по български език за чужденци

Уроците са по специално изработена програма, спрямо нуждите на всеки един чужденец, който има желанието да научи добре български език. Използват се различни методи на обучение, които включват практически упражнения, изучаване граматика, провеждане на дискусии, както и отделяне на специално внимание върху произношението. Целта на уроците е усъвършенстване на знанията и повишаване на увереността по време на говорене.

Стани наш ученик

Какво ни отличава? Различният стил на преподаване, начинът на мислене, вниманието което отделяме и подходът ни към нашите ученици са само няколко от нещата. В нашият учебен център се грижим за вашите индивидуални нужди и даваме всичко от себе си за да подобрим увереността ви и да обогатим знанията ви. Стараем се не само да подобрим нивото ви, но също така провокираме мисълта ви. Практическите упражнения и дискусиите, които водим са специално изработени за вас и са изцяло съобразени с вашите интереси и познания. Целта ни е не само да добиете високо ниво на езика, но да се научите да мислите и да бъдете по-отворени към света. Затова станете част от нашето многобройно семейство!