Курсове за деца

превърни ученето в игра!

Курсове по програма Мessages 1-4

Интензивен курс за деца, който се провежда два пъти седмично по програмата на Cambridge University – Messages. Курса е както за начинаещи, така и за напреднали деца и се провежда от двама преподаватели – англичанин и българка. Съобразен е с индивидуалните възможности и интереси на всяко едно дете, като се стреми да постигне максимални резултати в граматически и практически аспект. Курса е подходящ за децата от всички възрасти. Помага им да обогатят познанията си и да добият увереност. По време на курса работим върху подобряването на произношението. Допълните проекти, които им възлагаме им помагат да развият творческото си мислене.

Актьорско майсторство

Учебен център Mr. English има за цел да ви предложи един по-различен курс, предназначен да упражни английския език на вашето дете чрез актьорско майсторство, ролеви игри и писане на сценарий. Курсът се проведежда изцяло на английски език от двама преподаватели– Лиам Уебър и Силвия Грънчарова. Във всяко занятие участниците ще бъдат провокирани да използват активно английския език, да усъвършенстват езиковите си умения и да научат какво означава да работиш в екип. С взаимни усилия, те ще създадат театрална пиеса, ще споделят идеи и ще разберат как взаимната подкрепа и единство са необходими за тяхното личностно развитие.

Занималня

Всяко едно дете намира за досадно писането на домашни след дълъг учебен ден. Затова Учебен Център Mr. English ви предлага занималня, където вашите деца едновременно ще се забавляват и ще отделят нужното внимание на уроците. Занятията могат да бъдат, както групови, така и индивидуални. По време да занималнята ще наблегнем върху изучаването и изчистването на трудностите в английския език, както и затрудненията, които възникват по останалите предмети.

Стани наш ученик

Какво ни отличава? Различният стил на преподаване, начинът на мислене, вниманието което отделяме и подходът ни към нашите ученици са само няколко от нещата. В нашият учебен център се грижим за вашите индивидуални нужди и даваме всичко от себе си за да подобрим увереността ви и да обогатим знанията ви. Стараем се не само да подобрим нивото ви, но също така провокираме мисълта ви. Практическите упражнения и дискусиите, които водим са специално изработени за вас и са изцяло съобразени с вашите интереси и познания. Целта ни е не само да добиете високо ниво на езика, но да се научите да мислите и да бъдете по-отворени към света. Затова станете част от нашето многобройно семейство!